ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

 

    • ΧΡΗΣΗΣ Όροι
     Περιορισμός Ευθύνης
     ΣΥΜΒΑΣΗ Χρήσης Τα
     Ο Επισκέπτης / χρήστης των σελιδών και των υπηρεσιών του e-shop Erin Boutique-Atelier παραχωρεί τη συγκατάθεση στους κατωτέρους όρους χρήσησ για το σύνολο των περιοχόμενων που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα Erin Boutique-Atelier. Ο επισκέπτης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την χρήση της ιστοσελίδας Erin Boutique-Atelier. Εαν δεν συμφωνεί τότε οφείλει να μην κάνει χρηση του περιεχομλενου της ιστισελίδας Erin Boutique-Atelier. Μετά την ενημέρωη του χρήστη για τους όρους χρήσης -σύμβασης τότε σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη , αποδοχή των όρων αυτών.
    • Πνευματικής ιδιοκτησίας ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
     Όλο Το περιεχόμενο Της Ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιών, κειμένων, αρχέιων το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Erin Boutique-Atelier και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου , του ευρωπαικού και των διεθνών συμβάσεων. Πνευματική ιδιοκτησία είναι και τα κατατεθειμένα σήματα στο υπουργείο εμπορείου της επωνημίας Erin Boutique-Atelier
    •   Ευθύνη επισκέπτη / Χρήστη
     Ο Επισκέπτης / χρήστης των σελιδών και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας Erin Boutique-Atelier αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκαλείται στην ιστοσελίδα Erin Boutique-Atelier από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών.Version:1.0 StartHTML:000000230 EndHTML:000002278 StartFragment:000002142 EndFragment:000002205 StartSelection:000002142 EndSelection:000002205 SourceURL:https://erin-boutique.myshopify.com/admin/pages/255010887?locale=el
      • επισκέπτη , αποδοχή των όρων αυτών.

   • Περιορισμός ευθύνης Erin Boutique-Atelier
    Yπό οποιοδήποτεσυνθήκες συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσεις αμέλειας η ιστοσελίδα Erin Atelier, δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφής ζημιάς υποστεί ο χρήστης των σελιδών υπηρεσιών επιλογών και περιεχομένων της ιστοσελίδας Erin Atelier, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και κατόπιν γνώσεως των όρων του παρόντος .
    Τα προιόντα της ιστοσελίδας Erin Atelierπαρέχονται όπως ακριβώς είναι χωρίς καμια εγγύηση να συνοδέυει το προϊόν .
    Η ιστοσελίδα Erin Atelier δεν εγγυάται ότι οι σελίδες οι υπηρεσίες και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή , χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη διορθώνονται.
    Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων το αναλαμβάνει ο χρήστης και σε καμία περίπτωση η Erin Atelier.
   • Η ιστοσελίδα Erin Atelier απαγορεύει την αναπαραγωγή των φωτογραφιών, κειμένων σε άλλα sites καθώς και την ανάρτηση φωτογραφιών από επισκέπτη ή χρήστη σε διαγωνισμούς στο διαδύκτιο. Κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό μόνο με την γραπτή συγκαταθέση της επιχείρησης Erin Atelier. Απαγορεύεται επίσης οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία εργασίας ή παραπλάνησης του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου της ιστοσελίδας Erin Atelier.
   • Eυθύνη για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.
    Η εταιρεία Erin Atelier παρέχει το περιεχόμενο (φωτογραφίες, κείμενα, ονόματα, λογισμικό κ.λ.π) τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθονται μέσω του δικτυακού του τόπου- ως ακριβώς έχουν- και χωρίς κανενός είδους εκπροσώπηση , έγκριση ή εγγραφη εγγύηση εξυπακουόμενωντων εγγυήσεων ικανοποιητικής ποιότητας καταλληλότητας απαραβίαστου συμβατότητας ασφάλειας και ακρίβειας. Σε καμία περίπτωση η εταιρεία Erin Atelier δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή / και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή / και συσσωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων , διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση, κλπ ...), από επισκέπτες των δικτυακών τόπων ή τρίτους, από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή / και τη χρήση των δικτυακών τόπων ή / και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή / και πληροφοριών που διατίθενται από αυτούς ή / και από τυχό ν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή / και υπηρεσίες ή / και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτών.
   • Χρήσης Τα Σκοποί
    : Η ΧΡΗΣΗ Της Ιστοσελίδας πρέπει ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ νόμιμα σκοπούς, ο επισκέπτης χρήστης να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα σύμφωνα με το νόμο και τα χρηστά ήθη και σε καμία περίπτωση να μην θέσουν σε κίνδυνο την παροχή υπηρεσιών της επιχείρησης Erin Atelier.
   • Προϊόντων Αποστολές
    : Η Ιστοσελίδα Erin Atelier μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την ελλάδα. Η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω courier και ισχύει το ποσόν των 10 ευρώ για ελλάδα για αγορές εως 150,00 ευρώ. Για αγορές ανω των 150,00 ευρώ η αποστολή courier είναι δωρεάν. Οι παραγγελιές σας αποστέλλονται ανάλογα με την διαθεσιμότητα του προϊόντος συνήθως σε 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας λόγω ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.π.λ) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν επιθυμείτε την αποστολή της παραγγελία σας ή όχι .
   • Προϊόντων Τιμές
    Όλες ΟΙ τιμές ΤΩΝ Προϊόντων συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Το 24%. Η επιχείρηση Erin Atelier έχει το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές των προϊόντων ανάλογα με τις τιμολογιακές αγορές των πρώτων υλών .
   • Είδος Δίκαιο Ισχύον
    Όλες ΟΙ συναλλαγές που πραγματοποιείτε ΜΕΣΩ Της Erin Atelier διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31 / ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών ( Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση . Αρμόδια είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια και μόνο.
   • Ακυρώσεις - Προϊόντων Επιστροφές                                         
    Επιστροφές ΤΩΝ Προϊόντων γίνονται αποδεκτές ακινήτου Εντός 14 ημερών. Τα προϊόντα που εχουν αποσταλεί πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία , αφόρετα, με το καρτελάκι της επωνυμίας και φυσικά συμπεριλαμβανομένου του δελτίου λιανικής πώλησης .

   • Όρων αποδοχη
    : Η Επίσκεψη ΣΤΗΝ Ιστοσελίδα Erin Atelier προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων για να γίνει η χρήση των υπηρεσιών της επιχείρησης Erin Atelier. Εάν διαφωνείται για τα σχετικά κείμενα των όρων χρήσης και ευθύνης να μη προβείται στη χρήση της ιστοσελίδας Erin Atelier